Tutustu Technosmartilaisiin: Laatupäällikkö Veli-Pekka Solonen

10.3.2023

Technosmartilla tuli reilu vuosi sitten tarve kehittää yrityksen sisäistä laatu- ja vastuullisuustyötä sekä dokumentointia. Technosmart osallistui työnantajan roolissa koulutusohjelmaan, jossa keskityttiin projekteihin ja kestävään kehitykseen. Veli-Pekka aloitti työt koulutusohjelman kautta meillä alun perin tammikuussa 2022, ja tuli saman vuoden heinäkuussa osaksi vakituista henkilöstöä.

Rooli on muotoutunut vähitellen ja Veli-Pekan työnkuva on tällä hetkellä hyvinkin laaja. Hän tekee laadunhallintajärjestelmän (QMS) kehittämisen lisäksi työtä ESG:n parissa, sekä seuraa ja kehittää tuotteiden ja palveluiden laatua. Hän vastaa myös osaltaan kyberturvallisuuden viemisestä käytännön toimintaan esimerkiksi viestimällä Traficomin Kybersäästä yrityksen sisäisissä viestintäkanavissa. Lisäksi hän toimii projekteissa projektipäällikön roolissa, projektien tukena, sekä keskittyy myös niiden dokumentointipuoleen. Dokumentointi vähenee kuitenkin hänen osaltaan jossakin määrin, kun uusi suunnitteluinsinöörimme Sami ottaa tätä vastuuta itselleen.

Veli-Pekka kuvailee työtään monipuoliseksi, ja siinä pääsee olemaan vuorovaikutuksessa sekä tekemään yhteistyötä muiden kanssa jatkuvasti. Työ on hänen mielestään myös vaativaa, koska siinä tulee olla riittävä osaaminen teknisistä asioista sekä hyvä kokonaisuuksien hahmotuskyky, muuten työssä ei pärjää. Hän on hyvinkin tyytyväinen työnkuvansa, ja ei näe, että se tulisi lähivuosina muuttumaan. Laadunhallintajärjestelmän kehittäminen viekin hänen mukaansa aikaa ja resursseja. Veli-Pekan neuvot työssä onnistumiseen ovat itseensä ja omiin päätöksiinsä uskominen, muiden kuunteleminen ja avoimuus uusille ajatuksille. Tärkeää on myös pitkäjänteisyys ja omista ja muiden virheistä oppiminen.

Veli-Pekka on ollut suuressa roolissa vastuullisuustyömme kehittämisessä, lisää yhteistyöstä Mastoksen kanssa pääset lukemaan täältä.

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Technosmart on suomalainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut liiketoiminnan vaativimpiin IoT-ympäristöihin ja niiden hallintaan. Palveluratkaisumme mahdollistaa kehittymisen ja menestyksen - nyt ja tulevaisuudessa.

JyväskyläKympinkatu 3 C
40320 Jyväskylä
Katso kartalla

HelsinkiHuopalahdentie 24 A
00350 Helsinki
Katso kartalla

LinkedInFacebook

© TechnoSmart Oy 2023