Meistä

Tutustu yritykseemme, sen historiaan ja tunnuslukuihin tarkemmin

Technosmart on suomalainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut liiketoiminnan vaativimpiin IoT-ympäristöihin ja niiden hallintaan.

Technosmart Oy on perustettu vuonna 1999. Yrityksen alkutaipaleella keskityttiin kuljetusyritysten kalustonhallintaan ja nyt Technosmart on kasvanut liiketoiminnan kriittisten ympäristöjen asiantuntijaksi.

Technosmartin toimitusjohtajana on toiminut vuodesta 2017 Pekka Salonsaari, jonka johdolla yritys on viimeisten vuosien aikana kasvanut merkittävästi niin liikevaihdon kuin työntekijöiden osalta. Nykyään yrityksessä työskentelee 15 asiantuntijaa sekä näiden lisäksi meillä on laaja asiantuntevien yhteistyökumppanien verkosto. Heidän avullaan pystymme tarjoamaan kattavan kokonaispalvelun, josta voit lukea lisää Palvelut-osiosta.

Asiantuntijamme toimivat pääasiassa sähköasennusten tai ohjelmistokehityksen parissa. Pääset tutustumaan kaikkiin työntekijöihimme Yhteystiedot-osiossa.

Technosmart kehittää toimintaansa jatkuvasti laatupolitiikkamme mukaisesti. Laatupolitiikkamme lähtökohtana on asiakaslähtöinen toiminta. Noudatamme toiminnassamme sääntöjä ja arvoja, kuten turvallisuutta, vastuullisuutta sekä hyvinvointia.

Technosmart lukuina

Perustettu
1999
Liikevaihto
1,6 M€
(2022)
Tulos
170 t€
(2022)
Henkilöstö
16

Technosmart on suomalainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut liiketoiminnan vaativimpiin IoT-ympäristöihin ja niiden hallintaan. Palveluratkaisumme mahdollistaa kehittymisen ja menestyksen - nyt ja tulevaisuudessa.

JyväskyläKympinkatu 3 C
40320 Jyväskylä
Katso kartalla

HelsinkiHuopalahdentie 24 A
00350 Helsinki
Katso kartalla

LinkedInFacebook

© TechnoSmart Oy 2023