Rekrytointi

Haluatko osaksi tiimiämme? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai jätä avoin hakemus

Me Technosmartilla arvostamme työntekijöissä erityisesti aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta sekä turvallisia työtapoja. Tarjoamme työntekijöillemme vastuullisen roolin sekä vapauden vaikuttaa omiin työtehtäviinsä. Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää, joten pyrimme kehittämään jatkuvasti tapoja lisätä työntekijöiden hyvinvointia. Haluamme myös, että työntekijät kehittyvät työssään, joten pyrimme vastaamaan kehittymistarpeisiin esimerkiksi erilaisten koulutusten ja yhteisten tilaisuuksien muodossa.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole aktiivisia rekrytointeja, mutta otamme aina vastaan avoimia hakemuksia. Olemme sinuun siinä tapauksessa yhteydessä viimeistään 3 arkipäivän kuluessa.

Avoin hakemus

Tule osaksi tiimiämme!

Olemme aktiivisen rekrytoinnin lisäksi aina kiinnostuneita ottamaan avoimia hakemuksia työ- ja harjoittelupaikkoihin. Tarjoamme myös opiskelijoille mahdollisuuden tehdä opinnäytetöitä toimeksiantona Technosmartille.

Haemme erityisesti tekijöitä IoT-kehitykseen sekä sähköasennuksiin ja -suunnitteluun. Tarjoamme jatkuvia kehittymismahdollisuuksia ja vapauden vaikuttaa omaan työnkuvaasi. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja omasta osaamisestasi, sekä millä osa-alueella haluaisit erityisesti päästä kehittymään kanssamme.

Lähetä avoin hakemus sekä CV sähköpostitse osoitteeseen:

rekry@technosmart.fi

Kaikkia antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Technosmart on suomalainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut liiketoiminnan vaativimpiin IoT-ympäristöihin ja niiden hallintaan. Palveluratkaisumme mahdollistaa kehittymisen ja menestyksen - nyt ja tulevaisuudessa.

JyväskyläKympinkatu 3 C
40320 Jyväskylä
Katso kartalla

HelsinkiHuopalahdentie 24 A
00350 Helsinki
Katso kartalla

LinkedInFacebook

© TechnoSmart Oy 2023