Tutustu Technosmartilaisiin: Suunnitteluinsinööri Sami Suhonen

22.2.2023

Sami Suhonen aloitti meillä suunnitteluinsinöörin tehtävissä tammikuun alussa. Hänellä on pitkä ura vastaavista tehtävistä, joten olemmekin hyvin iloisia siitä, että saimme hänet joukkoomme! Hän on jo tähän mennessä vahvistanut osaamistamme merkittävästi, ja pystymme tarjoamaan Samin suunnitteluosaamisen kautta asiakkaillemme entistä parempaa palvelua.

Technosmartilla ei ole aiemmin ollut omaa sähkösuunnittelijaa, vaan olemme tehneet yhteistyötä kumppaniemme kanssa. Sen takia Samin työnkuva muotoutuu osittain hänen omien kiinnostuksen kohteiden mukaan, sekä asiakkaidemme tarpeiden perusteella. Hän on ensimmäisen kuukauden aikana jonkin verran päässyt tutustumaan asiakkaidemme toimintaympäristöihin käytännössä, ja Sami kuvaakin ympäristöjä mielenkiintoisiksi.  

Ensimmäinen kuukausi uudessa työssä menee Samin mukaan aina lähinnä perehtymisen parissa. Hän kokee, että tietämys asiakkaista sekä projekteista lisääntyy kevään myötä entisestään, kun hän pääsee vahvemmin osallistumaan projekteihin ja tekemään asiakkaiden kanssa yhteistyötä. Sami myös osallistui helmikuun alussa jo ensimmäiseen koulutukseen, jossa perehdyttiin räjähdysvaarallisten tilojen turvallisuuteen sekä ATEX-periaatteisiin. Tätä kautta hän pystyy osallistumaan myös asiakkaiden käyttöönottoprojekteihin.

Suunnitteluinsinöörin työ on Samin mukaan itsenäistä, tukea hän on kuitenkin saanut esihenkilöltään tuotantopäällikkö Jyrki Mäntylältä. Hän on omien sanojensa mukaan päässyt hyvin tiimiin sisälle, ja hänellä on ollut tervetullut olo, sekä tilat ovat hänen mukaansa olleet viihtyisät. Technosmart on vahvassa kasvuvaiheessa, joten moni asia kehittyy edelleen, minkä hänkin on huomannut. Tässä vaiheessa pääsee kuitenkin itse vaikuttamaan omaan vastuualueeseensa vahvasti, sekä tekemään asioita omalla tavallaan.

Tervetuloa Sami joukkoon!

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Technosmart on suomalainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut liiketoiminnan vaativimpiin IoT-ympäristöihin ja niiden hallintaan. Palveluratkaisumme mahdollistaa kehittymisen ja menestyksen - nyt ja tulevaisuudessa.

JyväskyläKympinkatu 3 C
40320 Jyväskylä
Katso kartalla

HelsinkiHuopalahdentie 24 A
00350 Helsinki
Katso kartalla

LinkedInFacebook

© TechnoSmart Oy 2023