Tutustu Technosmartilaisiin: IT-tiimi!

18.10.2022

Meillä Technosmartilla on töissä eri alojen asiantuntijoita, joihin pääset tutustumaan tämän syksyn ja talven aikana.

Ensimmäisenä esittelyssä on osa IT-tiimistä, esihenkilö Juha sekä asiantuntijat Antti ja Timo. Antti on toiminut ohjelmistokehityksen parissa Technosmartilla vuodesta 2020, ja tällä hetkellä hän toimii järjestelmäinsinöörinä. Koulutustaustaltaan hän on logistiikkainsinööri, ja aiempaa kokemusta löytyykin logistiikan alan työtehtävistä.

Technosmartilla Antin työtehtäviin kuuluvat erilaiset ohjelmistomme kehittämiseen ja ylläpitämiseen liittyvät tehtävät. Antin mielestä työssä parasta on monipuolisuus ja haastavuus, sillä ne motivoivat kehittämään henkilökohtaisia taitoja ohjelmistokehityksen ja pilvipalveluiden tuottamisen osalta.

Juuri nyt Antin työtehtävät painottuvat SSD-uudistukseen. Työn vastapainona Antti kertoo nauttivansa erilaisten reality-tv-sarjojen seuraamisesta. Myös urheilun harrastaminen ja seuraaminen on Antille tärkeää.

Timo on IT-tiimimme uusin vahvistus, kun hän aloitti ”koodiapinan” työt kesäkuussa 2022. Ohjelmistokehittäjän tehtävien hän kuvailee olevan luovaa ongelmanratkaisua. Technosmartia työnantajana hän kehaisee työhyvinvointiin panostamisesta. Jyväskylän toimistolla hän erityisesti arvostaa kuplavedellä täytettyjä jääkaappeja.

Kehityskohteekseen Timo mainitsee pilvipalveluympäristöjen hallinnan, ja juuri nyt hän suorittaakin Azure-ympäristöihin liittyvää kurssia. Työn vastapainona vapaa-ajalla Timo kasvattaa hyötykasveja ja erilaisia mausteita.

Juha on aloittanut Technosmartilla vuonna 2020, kun hän tuli yritykseen palvelupäällikön rooliin. Hänen työnkuvaansa on alusta alkaen kuulunut yrityksen ohjelmistojen kehittäminen, ja tehtävä sisältää hyvin monipuolisesti kehitystyöhön, pilvipalveluiden hallintaan ja innovointiin, sekä myyntiin ja markkinointiin liittyviä asioita. Hän toimii myös IT-tiimin esihenkilönä vastaten työntekijöiden osaamisen kehittämisestä ja päivittäisestä tukemisesta ja organisoinnista.

Juhalla on pitkä kokemus IT-alalta niin kehittäjän, esihenkilön, projektipäällikön kuin Scrum masterin rooleissa. Lisäksi hän on toiminut yrittäjänä omassa pelialan yrityksessä kymmenen vuotta sitten. Hän nostaa esille yhtenä mielenkiintoisimmista kokemuksista uraltaan työn data-analytiikkaan keskittyvässä yrityksessä, jossa tehtiin asiakastyytyväisyystutkimuksia ja analysoitiin näiden tuottamaa dataa.  

Harrastuneisuus alalta johti aikoinaan myös ammattikorkeakouluun, jossa Juha opiskeli tietojenkäsittelyä, keskittyen erityisesti kaupalliseen puoleen. Lisäksi hän opiskelee työn ohella tällä hetkellä yliopistossa tietojärjestelmätieteitä.

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Technosmart on suomalainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut liiketoiminnan vaativimpiin IoT-ympäristöihin ja niiden hallintaan. Palveluratkaisumme mahdollistaa kehittymisen ja menestyksen - nyt ja tulevaisuudessa.

JyväskyläKympinkatu 3 C
40320 Jyväskylä
Katso kartalla

HelsinkiHuopalahdentie 24 A
00350 Helsinki
Katso kartalla

LinkedInFacebook

© TechnoSmart Oy 2023