Tutustu Technosmartilaisiin: HR– ja viestintäasiantuntija Ida Lappalainen

16.6.2023

Ida tuli Technosmartille kesäkuussa 2022, kun meillä tuli tarve rekrytoida henkilö kehittämään HR-puolta yrityksen työntekijämäärän lähes tuplaantuessa. Pääosa työtehtävistä liittyy jollakin tavalla henkilöstöön ja erilaisten HR-prosessien kehittämiseen. Lisäksi Ida vastaa yrityksen viestintäasioista. Viestintäpuoli tuli luonnolliseksi osaksi tehtävää, koska Technosmartilla HR-toimintoihin liittyy vahvasti sisäisen viestinnän lisäksi myös yrityksestä viestiminen sidosryhmille ja muille yrityksen toiminnasta kiinnostuneille henkilöille.

Ida on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi pääaineenaan johtaminen, ja hän kokee, että pystyy hyödyntämään tätä osaamistaan päivittäin työssään. Hänellä on pitkä tausta kaupalliselta alalta, ja aiemman työhistorian ajalta mielenkiintoisimmaksi työtehtäväksi hän mainitsee työn Alkossa myyjänä. Alkon pitkäjänteinen kehitystyö henkilöstöasioiden parissa on vaikuttanut myös Idan omaan työhön, tuomalla hyviä käytäntöjä osaksi Technosmartin toimintaa.

Nykyisessä työssä Idaa motivoi erityisesti se, että hänellä on vapaus kehittää henkilöstö- ja viestintäpuolta omalla tavallaan. Paras osa työtä hänen mielestään onkin se, kun pääsee toteuttamaan jonkin projektin alusta lähtien, ja näkemään sen, miten se sulautuu osaksi yrityksen toimintaa. Tämä tuo hänen mukaansa myös suuren vastuun, koska työntekijät ovat luonnollisesti kiinnostuneita omaan työsuhteeseensa liittyvistä asioista, sekä odottavat selkeää vastausta, jos jokin herättää kysymyksiä. Nämä kysymykset ovat myös aina hänelle itselleenkin kehittymisen paikka, varsinkin jos asia on kaikille osapuolille uusi. Näin vuoden jälkeen Ida toteaakin, että työ on edelleen jatkuvaa oppimista.

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Technosmart on suomalainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut liiketoiminnan vaativimpiin IoT-ympäristöihin ja niiden hallintaan. Palveluratkaisumme mahdollistaa kehittymisen ja menestyksen - nyt ja tulevaisuudessa.

JyväskyläKympinkatu 3 C
40320 Jyväskylä
Katso kartalla

HelsinkiHuopalahdentie 24 A
00350 Helsinki
Katso kartalla

LinkedInFacebook

© TechnoSmart Oy 2023