Tutustu Technosmartilaisiin: Asiakkuuspäällikkö Samuli Natri

Tutustu asiakkuuspäällikköömme Samuli Natriin.

28.11.2022

Seuraavana esittelyssä on asiakkuuspäällikkömme Samuli Natri.

Samuli on aloittanut Technosmartin asiakkuuspäällikkönä marraskuussa 2020, kun meillä tuli tarve kehittää myynti- ja markkinointipuoltamme. Lisäksi Samuli toimii turvallisuuspäällikkönä, sekä on osana kehittämässä yrityksen toimintaa ja strategiaa. Samulilla on pitkä kokemus tapahtuma-alalta, jossa tärkeä osa on ollut asiakassuhteiden ylläpito sekä erilaisten projektien toteuttaminen asiakkaiden kanssa.  

Päivittäistä työskentelyä Samuli kuvailee hyvinkin monipuoliseksi, keskittyen myyntiin ja markkinointiin, sekä asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehittämiseen. Käytännössä asiakkuuspäällikön työ sisältää usein erilaisten tarjousten työstämistä, sekä projekteihin liittyviä tehtäviä asiakasnäkökulmasta.

Turvallisuuspäällikön tehtäviin taas kuuluu turvallisuuskäytänteiden kehittämistä, erilaisten rekisterien ylläpitoa sekä esimerkiksi turvallisuusselvitysten tekemistä uusille työntekijöille. Samuli toimii myös yhteyshenkilönä erilaisiin viranomaistahoihin. Tällä hetkellä hän keskittyy erityisesti valmiussuunnitteluun ja jatkuvuudenhallintaan liittyviin toimenpiteisiin ja kehittämiseen yhteistyössä laatupäällikkö Veli-Pekka Solosen ja toimitusjohtaja Pekka Salonsaaren kanssa.

Samuli kehuu nykyistä työtään mielenkiintoiseksi, koska uusia asioita tulee vastaan päivittäin. Tämä tarjoaakin hyvin haastetta jokapäiväiseen työskentelyyn, mikä edistää jatkuvaa oman osaamisen kehittämistä. Tämä onkin yksi työn parhaita puolia. Hän kehuu myös työporukkaa ja yhteishenkeä, Samulin mukaan töihin on kaiken kaikkiaan kiva tulla.

Oma mentaliteetti on se tekijä, mikä Samulin mukaan vaikuttaa työntekoon todella paljon. Häntä on ajanut uralla eteenpäin se ajatus, että koskaan ei pidä luovuttaa. Hänen mukaansa aina pitää olla oma itsensä ja löytää keinoja hyödyntää tätä. Tämä edistää myös hyvinvointia työyhteisössä luomalla avointa ilmapiiriä sekä lisäämällä turvallisuuden tunnetta.

Haluatko kuulla lisää yrityksestämme ja toiminnastamme? Voit olla Samuliin yhteydessä täältä.

Takaisin Ajankohtaista-sivulle
Jaa postaus somessa:
Twitter share
Facebook share
Linkedin share

Technosmart on suomalainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut liiketoiminnan vaativimpiin IoT-ympäristöihin ja niiden hallintaan. Palveluratkaisumme mahdollistaa kehittymisen ja menestyksen - nyt ja tulevaisuudessa.

JyväskyläKympinkatu 3 C
40320 Jyväskylä
Katso kartalla

HelsinkiHuopalahdentie 24 A
00350 Helsinki
Katso kartalla

LinkedInFacebook

© TechnoSmart Oy 2022