Toimitusjohtajan tammikuun katsaus

18.1.2023

Vuosi 2023 on pyörähtänyt vauhdikkaasti käyntiin. Alkanut vuosi haastaa yritystämme erilaisten vaativien projektien muodossa, mutta pohja tälle kaikelle on hyvässä kunnossa. Vuonna 2022 vahvistuimme organisaationa ja toimintamme otti hienoja kehitysaskeleita eri osa-alueilla.

Kun tarkastelee mennyttä vuotta, se oli monella tapaa yrityksellemme isojen muutosten vuosi. Suurimpia positiivisia muutoksia koki henkilöstömme. Meille tuli uusia työntekijöitä yhteensä kahdeksan, ja se oli ennestään pieneen ryhmäämme iso lisäys. Vahvistimme muun muassa HR- ja viestintäosastoamme. Myös IT-osasto sai ohjelmistokehitykseen lisävoimaa. Näiden lisäksi huoltoa ja tuotantoa johdetaan tällä hetkellä kokeneen tuotantopäällikön voimin. Myös koko ajan kehittyvä laatu- ja dokumentointityömme on nyt varmoissa käsissä asiantuntevan laatupäällikön ansiosta ja sähkösuunnittelutyötä saadaan enemmän omiin käsiin nyt tammikuun alusta aloittaneen uuden suunnitteluinsinöörin myötä.

Henkilöstö muutosten myötä meillä tuli tarve myös isommille ja monipuolisemmille toimitiloille. Huhtikuussa 2022 muutimme hienoihin uusiin tiloihin Kankaan Arkkiin. Uudet toiminnalliset tilat ovat lisänneet työntekijöiden viihtyvyyttä, ja he ovatkin tulleet mielellään toimistolle, vaikka etätyömahdollisuuskin on. Myös uudet tuotanto- ja varastotilat mahdollistavat sen, että pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin entistä paremmin.

Vuoden 2022 liikevaihto ja tulos kasvoivat positiivisesti. Vaikka henkilöstökustannukset kasvoivat ja muuttokin aina nostaa kustannuksia, täytyy olla todella tyytyväinen tässä haastavassa maailmantilanteessa hyviin talouden lukuihin.  Kiitän isosti koko henkilökuntaa pitkäjänteisestä ja asiantuntevasta työotteesta. Kasvanut tulos on jokaisen työntekijämme, ja myös meidän sitoutuneiden asiakkaidemme ansiota.

Tulevana vuonna 2023 yhtenä isona teemana firman toiminnassa tulee olemaan muun muassa laatujärjestelmä- ja vastuullisuustyön kehittäminen yhteistyössä Mastos Oyn kanssa. Yhteistyön myötä vastuullisuusmittariston luominen arkipäivän työskentelyn tueksi tulee olemaan meille merkittävä askel kohti kestävämpää tulevaisuutta ja toimintaa. Jatkamme myös turvallisuus- ja jatkuvuudenhallintatyötä määrätietoisesti. Ne ovat erittäin tärkeä osa kokonaisvaltaista toimintaamme niin viranomais- kuin muidenkin asiakkaiden kanssa. Meillä on myös näköpiirissä tarve rekrytoida lisää asiantuntijoita, jotta pystymme kehittämään omaa toimintaamme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita.

Toivotan kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille oikein hyvää alkanutta vuotta 2023.

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Technosmart on suomalainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut liiketoiminnan vaativimpiin IoT-ympäristöihin ja niiden hallintaan. Palveluratkaisumme mahdollistaa kehittymisen ja menestyksen - nyt ja tulevaisuudessa.

JyväskyläKympinkatu 3 C
40320 Jyväskylä
Katso kartalla

HelsinkiHuopalahdentie 24 A
00350 Helsinki
Katso kartalla

LinkedInFacebook

© TechnoSmart Oy 2023