Technosmart vaihtoi maisemaa – Tervetuloa uusiin toimitiloihin!

19.8.2022

Technosmart vaihtoi maisemaa – Tervetuloa uusiin toimitiloihin!

Uudet toimitilamme sijaitsevat Tourujoen varrella, toimistorakennus Kankaan Arkin kuudennessa kerroksessa, osoitteessa Kympinkatu 3 C. Koko kuluneen kesän 2022 olemmekin jo saaneet nauttia vanhan tehdasalueen kauniista ympäristöstä.  

Muuttoprosessi käynnistyi henkilöstön toiveista. Edellinen keskustan konttori täytti toiveet sijainniltaan, mutta kerrostalon huoneisto ei soveltunut tiimityöskentelyyn, saati laitteiston säilytykseen. Lopullinen sysäys muuttolaatikoiden pakkaamiselle oli brändiuudistus. Halusimme modernin, uutta ja kirkasta brändiämme viestivän toimiston, joka soveltuisi myös kasvavan henkilöstömäärän tarpeisiin. Lisäksi keskiössä oli turvallisuus; asiakkaidemme kriittiset toiminnot vaativat erityisominaisuuksia myös tilojemme osalta.

 

Haku uuden toimiston löytämiseksi käynnistyi. Tehtävä ei ollut helppo. Haasteita tuotti erityisesti pyrkimyksemme yhdistää Technosmartin monipuolinen toiminta yksiin tiloihin. Lopulta Kankaan Arkin toimitilan suhteen turvauduimme sisustusarkkitehti Tero Lindqvistiin, jonka löysimme Design Unionin avulla. Tero sovitti onnistuneesti pariin sataan neliöön sekä yksilö- että tiimityön tarpeet, kuin myös laitteistomme asennus- ja testaustoiminnot.  

Uusissa tiloissa on jokaiselle jotakin: mahdollisuus hiljaiseen yksityisyyteen tai rentoon sohvalla lekotteluun. Panostimme erityisesti hiljaisen työn tiloihin ja muuntautuvaan neuvotteluhuoneeseen, johon ensimmäinen hankinta oli suuri videoseinä sisäisen viestinnän ja kokoustamisen tueksi. Säilytysratkaisujen suunnittelussa huomioimme jätteiden kierrättämisen sekä varastoitavien tuotteiden määrän.  

Meidän toiminnassamme yhteistyö on arvokasta. Uudet, avarammat tilat mahdollistavat vapaamman vuorovaikutuksen ja yhteisen ideoinnin. Puoli vuotta uusissa tiloissa on sujunut rattoisasti, vaikka osaa huonekaluista odotamme yhä ja siivouskäytännöt ovat hakusessa. Mutta ei hätää – hiljaa hyvä tulee, ja loppujen lopuksi toimistomme on pysynyt juuri niin valoisana ja raikkaana kuin alun suunnitelmissa toivoimme. Kuten palvelupäällikkömme Juha Möttönen totesi, fiilis toimistolle tullessa on nykyään “Jes!”.

Lopuksi vielä erityiset kiitokset urakoitsijoille, sisustusarkkitehdille sekä muuttoon ja suunnitteluun osallistuneelle henkilöstölle!

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Technosmart on suomalainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut liiketoiminnan vaativimpiin IoT-ympäristöihin ja niiden hallintaan. Palveluratkaisumme mahdollistaa kehittymisen ja menestyksen - nyt ja tulevaisuudessa.

JyväskyläKympinkatu 3 C
40320 Jyväskylä
Katso kartalla

HelsinkiHuopalahdentie 24 A
00350 Helsinki
Katso kartalla

LinkedInFacebook

© TechnoSmart Oy 2023