Uusi yritysturvallisuuden etappi saavutettu!

26.8.2022

Technosmartilla oli ilo ja kunnia vastaanottaa 25.8.2022 Yritysturvallisuusselvitystodistus. Todistuksen luovutti Kapteeniluutnantti Reijo Kaariste Pääesikunnan tiedusteluosastolta. Kyseinen todistus on upea osoitus tekemästämme kehitystyöstä yrityksemme palveluiden ja ennen kaikkea turvallisuustyön parissa. Todistusta annettaessa arvioidaan yrityksen luotettavuutta niin toimintatapojen kuin tilojenkin puolesta. Auditoidut tilamme antavat hienon voimavaran käsitellä ja säilyttää turvaluokiteltua materiaalia.  

”Yritysturvallisuusselvityksellä tarkoitetaan yrityksen ja sen laajuudesta riippuen yrityksen vastuuhenkilöiden luotettavuuden, yrityksen tietoturvallisuuden tason sekä sitoumustenhoitokyvyn arvioimiseksi turvallisuusselvityslaissa säädetyllä tavalla laadittavaa selvitystä.”
Toimitusjohtaja Pekka Salonsaari ja Kapteeniluutnantti Reijo Kaariste

Samalla allekirjoitimme sitoumuksen, joka velvoittaa meitä säilyttämään ja käsittelemään turvaluokiteltuja asiakirjoja asianmukaisesti sekä kouluttamaan henkilökuntaa asian vaatimalla tarkkuudella. Sitoumus on voimassa viisi (5) vuotta.

Technosmart Oy on erittäin tyytyväinen henkilökuntansa sitoutumisen asteesta turvallisuustyöhön. Tämä on hieno etappi ja tästä on hyvä jatkaa laadukasta ja turvallista toimintaamme huoltovarmuuden sekä määräystenmukaisten palveluiden tuottamisen ja ylläpitämisen parissa.

Lisätietoja Yritysturvallisuusselvityksestä https://supo.fi/yritysturvallisuusselvitys  

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Technosmart on suomalainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut liiketoiminnan vaativimpiin IoT-ympäristöihin ja niiden hallintaan. Palveluratkaisumme mahdollistaa kehittymisen ja menestyksen - nyt ja tulevaisuudessa.

JyväskyläKympinkatu 3 C
40320 Jyväskylä
Katso kartalla

HelsinkiHuopalahdentie 24 A
00350 Helsinki
Katso kartalla

LinkedInFacebook

© TechnoSmart Oy 2023