Osallistumme Kuljetus 2023 -messuille 25.–27.5.!

19.5.2023

Olemme sertifioitu, pitkän kokemuksen omaava kriittisten toimintaympäristöjen hallintaan ja huoltovarmuuden kehittämiseen erikoistunut teknologiayritys. Mahdollistamme turvallisen, määräystenmukaisen ja kustannustehokkaan operatiivisen toiminnan. Vahvuuksiimme kuuluu pitkä kokemuksemme kriittisissä toimintaympäristöissä, polttoaineenjakelussa sekä ajoneuvo- ja informaatiojärjestelmien kehittämisessä.

Mukana meiltä messuilla on toimitusjohtaja Pekka Salonsaari, tuotantopäällikkö Jyrki Mäntylä, asiakastukihenkilö Henrik Salonsaari, IT-asiantuntija Jarmo Pyrrö sekä messuavustajana Proakatemialta Lauriina Matilainen. Asiantuntijamme keskustelevat mielellään kuljetusalan ajankohtaisista asioista, sekä erityisesti polttoaineenjakeluun sekä muihin vaativiin ympäristöihin liittyvistä uusista ilmiöistä. Osastollamme pääsee myös kuulemaan, kuinka kehitämme omaa toimintaamme vastaamaan asiakkaidemme vaatimuksia sekä tulevaisuuden kehityssuuntia.

Löydät meidät osastolta C438!

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Technosmart on suomalainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut liiketoiminnan vaativimpiin IoT-ympäristöihin ja niiden hallintaan. Palveluratkaisumme mahdollistaa kehittymisen ja menestyksen - nyt ja tulevaisuudessa.

JyväskyläKympinkatu 3 C
40320 Jyväskylä
Katso kartalla

HelsinkiHuopalahdentie 24 A
00350 Helsinki
Katso kartalla

LinkedInFacebook

© TechnoSmart Oy 2023