Kokonaisvaltainen palveluratkaisumme aina suunnittelusta ja asennuksesta jatkuvaan tukeen saakka

17.8.2023

Tiimissämme työskentelee jo yli 20 asiakkaidemme onnistumiseen sitoutunutta alansa huippuammattilaista sekä yhteistyökumppania. Asiakkainamme on viranomaistahojen lisäksi teollisuuden, liikenteen ja logistiikan sekä kaupan alan johtavia toimijoita, joiden vaativien järjestelmien kehittämisessä olemme olleet pitkäaikaisena kumppanina.

Vahvuuksiimme kuuluvat:

  • Kriittiset toimintaympäristöt (esim. ATEX-alueet)
  • Polttoaineenjakelu
  • Ajoneuvojärjestelmien IoT (asennukset ja integraatiot)
  • Informaatiojärjestelmien suunnittelu, tuki ja integraatiot
  • Sähkösuunnittelu
  • Sähkö- ja järjestelmäasennukset
  • Laadunvalvonta

Toimintamme perusajatuksena on mahdollistaa asiakkaidemme turvallinen, määräystenmukainen ja kustannustehokas operatiivinen toiminta. Olemme yhdistäneet laajan osaamisemme kokonaisvaltaiseksi palveluksi, jonka avulla asiakkaamme saavat kriittisimmät kulmakivet helposti hallintaansa. Mahdollistamme paremman johtamisen ja päätöksenteon liiketoiminnan kriittisissä ympäristöissä, joissa on paljon tietoa hajallaan eri laitteissa ja järjestelmissä.

Asiakkaamme saavat meiltä kokonaisvaltaisen palvelun suunnittelusta ylläpitoon. Suunnitteluun sisältyy asiakkaan tarpeiden kartoitus, palvelun suunnittelu, projektiin liittyvät hankinnat sekä prosessin valvonta. Toteutuksen hoitavat asiantuntijamme ja yhteistyökumppanimme aina asennuksesta ja integroinnista käyttökoulutukseen. Palveluumme kuuluu myös jatkuva valvonta, raportointi, ylläpito sekä huolto.

Huomioimme toimintamme kehittämisessä aina tulevaisuuden kehityssuunnat, sekä asiakkaidemme toiminnassa tapahtuvat muutokset. Näihin pyrimme reagoimaan aktiivisesti, jotta pystymme tarjoamaan nykyisille ja tuleville asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Haluatko kuulla tarkemmin palveluistamme? Ole yhteydessä:

https://www.technosmart.fi/yhteystiedot#yhteydenotto

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Technosmart on suomalainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut liiketoiminnan vaativimpiin IoT-ympäristöihin ja niiden hallintaan. Palveluratkaisumme mahdollistaa kehittymisen ja menestyksen - nyt ja tulevaisuudessa.

JyväskyläKympinkatu 3 C
40320 Jyväskylä
Katso kartalla

HelsinkiHuopalahdentie 24 A
00350 Helsinki
Katso kartalla

LinkedInFacebook

© TechnoSmart Oy 2023