IT-alan monitoimiosaaja, Jarmo Pyrrö

1.12.2023

Jokainen yritys tarvitsee oman pitkänlinjan tekijänsä, joka tietää ja taitaa yrityksen järjestelmät ja ohjelmistot nyansseineen, kuin omat taskunsa. Meillä Technosmartilla tällaista roolia hallitsee Senior Advisorimme Jarmo Pyrrö. Jarmolla on pitkä kokemus IT-alalla erilaisista järjestelmien ja ohjelmistojen kehitys- ja integraatioprojekteista. Ensiaskeleet Jarmo otti alalle 1990-luvun loppupuolella erilaisissa IT-alan projekteissa.

Jarmon mielestä normaalia työviikkoa ei olekaan. Jokainen työviikko on omanlaisensa, täynnä mielenkiintoisia haasteita ja asiakkaiden kohtaamisia. Tässä Jarmon kuvaus eräästä työviikosta:


Jarmon työviikko
Asun osan viikkoa Pohjois-Pohjanmaalla, joten viikko alkoi ajelulla toimistolle Keski-Suomen sydämeen, Jyväskylään. Matkalla on aina hyvä hoitaa muutama puhelinpalaveri. Autossa saa rauhassa jutella ilman keskeytyksiä.                                                                                                                                              
Perille päästessä ohjelmassa oli joka viikon avaava maanantai-palaveri. Palaverissa käydään koko firman kesken läpi edellisen viikon asioita, käynnissä olevia projekteja, tulevaa viikkoa ja henkilöstön asioita.

Alkuviikon ensimmäiset päivät menivät tällä seurantaviikolla Technosmartin itse kehittämän bussien tankkausjärjestelmän uudistustyön analysointiin ja kehittämiseen. Tutustuimme uuteen pilvipalvelun kehitysympäristöön ja uuden raportoinnin saloihin. Näiden asioiden ohella kävin pienen tilannekatsauspalaverin kollegan kanssa, joka työstää opinnäytetyötä tankkausjärjestelmän uudistukseen liittyen. Saan toimia hänen ohjaajanaan meidän firman osalta.

Loppuviikko oli mielenkiintoinen, kun saimme Jyväskylään vieraaksemme viranomaisvieraita. Meillä oli antoisat kaksi päivää, kun saimme esitellä heille tilojamme, toimintaamme ja pääsimme keskustelemaan kehittävästi ilman turhaa kiirettä. Kävimme esittelemässä heille myös paikalliselle liikennöitsijälle toteuttamaamme tankkauksessa rekisterikilpien tunnistusta hyödyntävää järjestelmää. Tapaaminen oli kokonaisuudessaan todella hyödyllinen ja edes auttaa toimintaamme tämän asiakkaan kanssa. On aina mukava nähdä asiakkaita kasvotusten. Nykypäivän etäpalavereissa saattaa jäädä keskustelu välillä hieman “laihemmaksi” kuin live-tilanteissa, joten tämä tapaaminen oli erittäin hyödyllinen siinäkin mielessä.

Jokainen työviikko on erilainen ja tällä viikolla parasta oli tuo asiakkaiden tapaaminen. Muuten viikot koostuvat ohjelmistojen ja järjestelmien kehittämisestä, palavereista, teknisen tuen työtehtävistä ja kaikesta mahdollisesta IT-työhön liittyvästä. Meillä on hyvä henkinen työporukka, jossa on mukava toimia ja kehittää firmaa eteenpäin
.”

Kiinnostuitko toiminnastamme? Ota yhteyttä

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Technosmart on suomalainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut liiketoiminnan vaativimpiin IoT-ympäristöihin ja niiden hallintaan. Palveluratkaisumme mahdollistaa kehittymisen ja menestyksen - nyt ja tulevaisuudessa.

JyväskyläKympinkatu 3 C
40320 Jyväskylä
Katso kartalla

HelsinkiHuopalahdentie 24 A
00350 Helsinki
Katso kartalla

LinkedInFacebook

© TechnoSmart Oy 2023