Harjoittelussa Technosmartilla: Pietari Miettinen

27.3.2023

Technosmart on ollut aina kiinnostunut pestaamaan motivoituneita ja osaavia harjoittelijoita. Marraskuusta 2022 saakka kolleganamme on ollut Pietari Miettinen. Mikkelistä kotoisin oleva nuori mies opiskelee Jyväskylän ammattikorkeakoulussa sähkö- ja automaatiotekniikan insinööriksi. Harjoittelupaikan suhteen Pietari laittoi useisiin alan yrityksiin hakemuksia ja on ollut tyytyväinen, että juuri Technosmartilta löytyi sopiva harjoittelupaikka.

Harjoitteluaikanaan Pietari on päässyt tutustumaan laaja-alaisesti Technosmartin kehitysprojekteihin polttoaineenjakelujärjestelmän ja rekisterikilpitunnistusprojektin parissa. Työskentely on keskittynyt niin mekaaniseen tekemiseen, kuin ohjelmistopuolen kehittämiseenkin. Pietari on ollut myös tärkeä osa etänä toimivaa support-tiimiämme auttaen asiakkaita erilaisissa tietojärjestelmiin liittyvissä pulmissa.

Pietarille tärkeää työnteossa on uusien asioiden oppiminen ja oivaltaminen: ”Parastahan on aina tehdä jotain oikein. Haluan kehittyä tekemällä ja kokemalla. Ei sillä niin väliä, miten oppii, kunhan oppii. Harvasta taidosta on haittaa.”

Vapaa-ajalla mies harrastaa tietokonepelejä ja kitaransoittoa. Hänet voi nähdä myös frisbeegolf-radoilla ja boffaamassa. ”Boffaus on miekkailua boffereilla eli pehmustetuilla miekoilla, kilvillä, keihäillä ja muilla keskiaikaisilla asetyypeillä. Ja sitä ei tule sekoittaa larppaukseen”, Pietari huomauttaa.

Seuraavaksi Pietarilla on tavoitteena saada opinnäytetyö valmiiksi ja opinnot purkkiin kesän 2023 aikana. Pietari suosittelee Technosmartia harjoittelupaikaksi: ”Täällä on sopivan rento meno. Kahvia ja kuplavettä riittää”. Technosmart kiittää Pietaria harjoittelusta. Olemme olleet niin tyytyväisiä hänen työpanokseensa, että hän jatkaakin meillä työskentelyä myös opintoihin kuuluvan harjoittelun jälkeen.

Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Technosmart on suomalainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut liiketoiminnan vaativimpiin IoT-ympäristöihin ja niiden hallintaan. Palveluratkaisumme mahdollistaa kehittymisen ja menestyksen - nyt ja tulevaisuudessa.

JyväskyläKympinkatu 3 C
40320 Jyväskylä
Katso kartalla

HelsinkiHuopalahdentie 24 A
00350 Helsinki
Katso kartalla

LinkedInFacebook

© TechnoSmart Oy 2023