Tutustu uusiin työntekijöihimme!

24.8.2022

Technosmartin henkilöstö on kasvanut viimeisen vuoden aikana lähes puolella yritystoiminnan kehittymisen ansiosta. Olemme saaneet lisää osaamista niin IT-puolelle kuin asennustiimiin. Rekrytointeja on tehty ennakoivasti ottaen huomioon kasvavan liiketoiminnan tuomat mahdollisuudet ja osaamistarpeet.  

Kevään aikana meillä aloitti asennuspuolen harjoittelijana Miro. Hänen vastuualueeseensa kuuluu varaston ylläpito sekä asennuksissa avustaminen. Hän on koulutukseltaan sähkö- ja automaatioasentaja, ja hänellä on aiempaa työkokemusta esimerkiksi sähkö- ja hissiasennuksista. Työajan ulkopuolella Miron aika kuluu kalastamisen, koripallon sekä jalkapallon parissa.

Lisäksi IT-puolelle on tullut kaksi uutta ohjelmistokehittäjää, Timo ja Iina. Iina on vasta valmistunut kauppatieteiden maisteri, pääaineenaan tietojärjestelmätiede. Iinan vastuualueena Technosmartilla on ohjelmoinnin lisäksi ollut kesän ajan verkkosivu-uudistus.  

"Viimeiset neljä kuukautta Technosmartilla ovat menneet nopeasti, koska olen päässyt oppimaan paljon uutta kannustavan esihenkilön tuella. Pääsin myös heti hyödyntämään osaamistani verkkosivu-uudistuksen parissa."

- Iina, ohjelmistokehittäjä

Timo taas on koulutukseltaan filosofian ylioppilas, ja hän on suorittanut opintojaan Itä-Suomen yliopistossa. Hänellä on jo pitkä kokemus ohjelmistokehityksen parista ja Technosmartille hän siirtyi Servanova Oy:stä. Kesällä Timon vapaa-aika on mennyt kasvien hoidon parissa.

Henkilöstöhallinto on ollut tähän mennessä johdon vastuualueena, mutta henkilöstömäärän kasvun takia tehtävään rekrytoitiin uusi työntekijä. Ida aloitti HR-asiantuntijana kesäkuun alussa. Hänen vastuullaan on tällä hetkellä henkilöstöpuolen tehtävien lisäksi kehittää yrityksen viestintäpuolta. Ida on valmistunut vuonna 2020 kauppatieteiden maisteriksi, ja hänellä on osaamista kaupalliselta puolelta kuuden vuoden ajalta. Vapaa-aika Idalla menee pääasiassa perheen ja ystävien parissa.

Näiden uusien työntekijöiden ansioista henkilöstömäärämme on kasvanut jo 15 henkeen, sekä toimintaamme vahvistaa myös yhteistyökumppaneidemme verkosto. Seuraavan vuoden aikana näkyvissä on jo lisäksi uusia rekrytointeja, joista ensimmäinen aukeaa syyskuussa asennuspuolelle.

Yhteystiedot-osiossa pääset tutustumaan myös muihin työntekijöihimme!

Takaisin Ajankohtaista-sivulle
Jaa postaus somessa:
Twitter share
Facebook share
Linkedin share

Technosmart on suomalainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut liiketoiminnan vaativimpiin IoT-ympäristöihin ja niiden hallintaan. Palveluratkaisumme mahdollistaa kehittymisen ja menestyksen - nyt ja tulevaisuudessa.

JyväskyläKympinkatu 3 C
40320 Jyväskylä
Katso kartalla

HelsinkiHuopalahdentie 24 A
00350 Helsinki
Katso kartalla

LinkedInFacebook

© TechnoSmart Oy 2022