Toimitusjohtajan syysterveiset

31.8.2022
Vuonna 1999 perustettu Technosmart on kulkenut pitkän tien turvallisen ja kustannustehokkaan liikenteen sekä logistiikan kehittäjänä. Viimeisen kahden vuoden aikana olemme jalostaneet toimintaamme ja kirkastaneet brändiämme vastaamaan nykyajan vaatimuksia.  

Nykyaikaisen liiketoiminnan kehityksen elinehtona on turvallinen ja vakaa IoT. Mahdollistamme paremman johtamisen ja päätöksenteon liiketoiminnan kriittisissä ympäristöissä, joissa on paljon tietoa hajallaan eri laitteissa ja järjestelmissä. Vahvuutemme on luoda reaaliaikaista, operatiivista tilannekuvaa erinomaisten päätösten tueksi.  Varmistamme, että kumppaneidemme liiketoiminta on turvallista, määräystenmukaista sekä kustannustehokasta.

Meidän päämäärämme on viedä liiketoiminnan potentiaali uudelle tasolle. Kokemuksemme vaativista järjestelmätoteutuksista mahdollistaa räätälöidyn IoT-prosessin koko toteutuksen huolellisesta suunnittelusta ajanmukaiseen asennukseen ja jatkuvaan ylläpitoon. Me varmistamme, että IoT-ympäristösi on aina liiketoimintasi nykyhetkeen optimoitu, moderni ratkaisu. Käytössämme on nykyaikaiset ratkaisut (mm. AWS ja Azure), joiden avulla pystymme pitämään yllä jatkuvaa kehitystä palveluissamme yhdessä asiakkaan kanssa.

Meidän kauttamme hoituvat mm. järjestelmien suunnittelu, automatisoinnit ja integraatiot. Asiantuntijoidemme käsissä luonnistuu myös projektinhallinta, asennukset ja huollot.

Toimintamme keskiössä oleva turvallisuus on tärkeä ohjuri kaikilla toimialoillamme. Olemme tehneet paljon töitä saavuttaen viranomaistahojen kanssa tärkeitä virstanpylväitä mm. viimeisimpänä kansallisen yritysturvallisuusselvitystodistuksen. Lisää tästä voit lukea yritysturvallisuusselvitystodistusta koskevasta uutisesta. Henkilökuntamme on turvallisuusselvitetty ja kouluttaudumme säännöllisesti toimintamme vaatimuksien mukaisesti. Motivoituneet työntekijämme ovat ottaneet erittäin hyvin vastaan turvallisuusasioihin paneutumisen.  

Liiketaloudellisen uudistamisen ohella tärkeä osa-alue on myös markkinoinnin kehittäminen. Olemme uudistaneet firmamme värimaailmaa ja logoja. Punainen väri, vahvistettuna harmaan eri sävyillä tuo dynaamisuutta ja iskevyyttä materiaaleihimme. Uudistetut kotisivut toimivat upeasti myynnin tukena ja sivuilla nämä visuaaliset uudistukset näkyvät hienosti. Olemme myös aktivoituneet esimerkiksi LinkedInissä ja muissa sosiaalisen median kanavissa.

Toiminnan kehittyessä olemme rekrytoineet lisää osaajia joukkoomme kevään aikana. Lisääntynyt työntekijämäärä aiheutti myös tarpeen toimistotilojen uusimiseen. Hienoa, että löysimme uudet tilat kehittyvältä Kankaan alueelta, Kankaan Arkista. Oli upeaa päästä suunnittelemaan tyhjään koskemattomaan tilaan meille omat ja uniikit tilat, jotka vastaavat tiukkojakin turvallisuusmääräyksiä. Uusista tiloista löytyy myös asiantuntijoidemme käyttöön monipuolinen testaus- ja kokoonpanoympäristö. Muutosta lisää täältä.

On upeaa olla mukana kehittämässä hyvän porukan kanssa Technosmartin toimintaa.

Technosmart – Smart up your operations.

Elokuisin terveisin,

Pekka Salonsaari

Takaisin Ajankohtaista-sivulle
Jaa postaus somessa:
Twitter share
Facebook share
Linkedin share

Technosmart on suomalainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut liiketoiminnan vaativimpiin IoT-ympäristöihin ja niiden hallintaan. Palveluratkaisumme mahdollistaa kehittymisen ja menestyksen - nyt ja tulevaisuudessa.

JyväskyläKympinkatu 3 C
40320 Jyväskylä
Katso kartalla

HelsinkiHuopalahdentie 24 A
00350 Helsinki
Katso kartalla

LinkedInFacebook

© TechnoSmart Oy 2022