Technosmartin uudet verkkosivut on julkaistu!

18.8.2022

Meillä on ilo ilmoittaa, että uudet verkkosivumme on julkaistu tällä viikolla. Sivujen ulkoasu on uudistunut, sekä käytettävyys on parantunut niin, että ne palvelevat entistä paremmin kaikkia vierailijoita. Muutoksen takana oli tavoite tehdä verkkosivuista käyttäjäystävälliset ja informatiiviset niin nykyisille asiakkaille, kuin muille kävijöille. Halusimme myös parantaa mobiili- ja tablettikäyttäjien kokemusta, ja sivusto toimiikin niillä nyt paremmin.

Uudistetuilla sivuilla kerromme toiminnastamme aiempaa laajemmin. Meistä-osiossa löytyy tietoa yrityksen historiasta ja toiminnasta. Olemme koonneet myös kattavasti tietoa eri palveluistamme omaan Palvelut-osioonsa. Näiden lisäksi avoimet työpaikkamme ja avoin hakemus löytyvät paremmin omasta Rekrytointi-osiostaan. Lisäksi kaikki ajankohtaiset uutiset, blogit ja tapahtumat löytyvät nykyään helposti samasta paikasta.

Yhteystiedot-sivulta löytyvät kaikki työntekijämme sekä tietyistä toiminnoista vastaavien henkilöiden yhteystiedot. Sieltä myös nykyiset asiakkaat löytävät heille suunnatut yhteydenottokanavat ongelma- ja huoltotilanteissa. Yleisen yhteydenottolomakkeen avulla kuka vaan voi pyytää lisätietoa esimerkiksi palveluistamme tai antaa meille palautetta.

“On upeaa, että saimme avattua uudet verkkosivut heti näin kesälomien jälkeen. Olemme kirkastaneet yrityksemme visiota, strategiaa sekä missiota. Tuotamme reaaliaikaista operatiivista tilannekuvaa parempien päätösten tueksi. Me teemme liiketoimintaympäristöstäsi turvallisen, määräystenmukaisen ja kustannustehokkaan älykkäällä kokonaisratkaisullamme. Tätä muutosta sivut tukevat täydellisesti. Toteutus on raikas ja monipuolinen, toimien hyvin myyntimme ja uudistetun toimintamme tukena.  Teimme kotisivut täysin omien asiantuntijoidemme toteuttamana. Kiitos kaikille. ”

-
Pekka Salonsaari, toimitusjohtaja

Tervetuloa uudistetuille sivuillemme!

Takaisin Ajankohtaista-sivulle
Jaa postaus somessa:
Twitter share
Facebook share
Linkedin share

Technosmart on suomalainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut liiketoiminnan vaativimpiin IoT-ympäristöihin ja niiden hallintaan. Palveluratkaisumme mahdollistaa kehittymisen ja menestyksen - nyt ja tulevaisuudessa.

JyväskyläKympinkatu 3 C
40320 Jyväskylä
Katso kartalla

HelsinkiHuopalahdentie 24 A
00350 Helsinki
Katso kartalla

LinkedInFacebook

© TechnoSmart Oy 2022