Technosmart kouluttautuu - turvallisuus keskiössä

Technosmartin toiminnassa erittäin tärkeänä osana on turvallisuus. Sen tiimoilta työntekijät kouluttautuvat jatkuvasti. Marraskuussa oli ohjelmassa mm. jakeluasema-standardit, tietoturvakoulutus sekä ensiapukoulutus.

22.11.2022

Technosmartin toiminnan yhtenä merkittävimpänä asiana on turvallisuus. Se on nostettu keskiöön kaikessa tekemisessämme. Työskentelymme räjähdysvaarallisissa ympäristöissä, polttoaineiden kanssa sekä kyberympäristöissä asettaa firmallemme tarkat vaatimukset täten myös kouluttautumisen suhteen. Ajantasaistatietoutta ja osaamista ylläpidämme jatkuvasti. Koko henkilökuntamme on kiitettävästi sitoutunut kouluttautumiseen ja uuden oppimiseen.

Ympäristörakentamisen laadunvarmistus jakeluasemilla

Kuluvan syksyn aikana olemme vahvistaneet osaamistamme usealla sektorilla. Marraskuussa laatupäällikkö Veli-Pekka Solonen ja tuotantopäällikkö Jyrki Mäntylä kävivät kouluttautumassa Tampereella aiheena Ympäristörakentamisen laadunvarmistus jakeluasemilla. Koulutuksessa perehdytään jakeluasemien rakentamisen teknisiin ja ympäristönsuojelullisiin vaatimuksiin ja ratkaisuihin. Pääaiheina ovat

·      Lainsäädäntö ja määräykset

·      Jakeluaseman rakentaminen (laatu ja tehokkuus)

·      Jakeluaseman käyttö ja käytettävyys

·      Ympäristön suojelu, turvallisuus, kestäväkehitys

Koulutusta koordinoi Öljy- ja Kaasutekniikka ry.

Tietoturvakoulutusta
Nykyisessä maailmantilanteessa pinnalla on kovasti kyberturvallisuus ja siihen liittyvät uhkatekijät.  Tehokkaan marraskuun aikana koko henkilökuntamme suoritti verkkokoulutuksena viranomaistahon toteuttaman tietoturvakoulutuksen. Koulutus käsitteli tietoturvallisuutta, siihen liittyviä uhkia, parhaita käytäntöjä sekä tietoaineistojen käsittelyä yrityksessämme viranomaisen näkökulmasta. Kurssin tarkoituksena on korostaa yksilön toiminnan merkitystä tietojen turvaamisen onnistumiselle. Hyvällä tsempillä ja motivaatiolla kaikki kollegamme suorittivat kurssin ja tentin hyväksytysti.

Ensiapukurssilta tärkeää tietoa onnettomuustilanteisiin

Ensiaputaidot ovat jokaiselle meille ensi arvoisen tärkeitä. Yllättävän tilanteen sattuessa on hyvä osata perustaidot ja jokaisella meillä on auttamisvelvollisuus. Työskentelymme sisältää useita vaaranpaikkoja; huoltoasemaympäristöt, muut räjähdysvaaralliset teollisuusympäristöt, varastotilat, rautatievarikot ja esimerkiksi bussivarikot. Vahinko voi sattua myös toimistolla.

 

Järjestimme marraskuussa koko henkilöstöllemme kaksipäiväisen EA1-koulutuksen. Terveystalon Jyväskylän yksiköstä Pirjo Nykänen kävi pitämässä erittäin mielenkiintoisen koulutuksen toimitiloissamme. Oli upeaa olla isolla porukalla kertaamassa vanhoja ja opettelemassa uusia ensiaputaitoja. Uudet monipuoliset tilamme ja kokoustekniikkamme antoivat mainiot puitteet mukavalle koulutukselle. Henkilökuntamme oli tyytyväinen kaksipäiväiseen rupeamaan. Koulutuksessa kävimme läpi mm. Elvytyskäytänteet, sairauskohtaukset sekä haavojen ja murtumien sidontaa. Opimme myös käyttämään 112-aplikaatiota ja perehdyimme samalla oman toimistotalomme poistumisteihin sekä Defiin. Koulutus sisälsi paljon keskustelua ja omakohtaisten kokemusten ja ajatusten jakamista.  

Kiitos kaikille aktiivisesta osallistumisesta ja Pirjolle hyvästä koulutuksesta.

Antti harjoittelee elvytystä. Pekka kuuntelee tarkkaan ohjeita
Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Technosmart on suomalainen teknologiayhtiö, joka on erikoistunut liiketoiminnan vaativimpiin IoT-ympäristöihin ja niiden hallintaan. Palveluratkaisumme mahdollistaa kehittymisen ja menestyksen - nyt ja tulevaisuudessa.

JyväskyläKympinkatu 3 C
40320 Jyväskylä
Katso kartalla

HelsinkiHuopalahdentie 24 A
00350 Helsinki
Katso kartalla

LinkedInFacebook

© TechnoSmart Oy 2023